300

Forvandl dig til en kriger fra actionfilmen "300". Dette er din chance for at komme til at flexe muskler (om du har dem eller ej) og bevise, at du kan måle dig med de tapre soldater fra hitfilmen.

Filmen bygger på Frank Millers roman af samme navn og udkom i 2007. Den imponerede med sine visuelle effekter - især når det kom til skuespillernes store muskler. Uanset om de så er ægte eller blev hjulpet lidt på vej af special effects, er "300" en fest for øjet. Nu kan du til en vis grad skabe den samme effekt ved at iklæde dig kostumet, der enten repræsenterer spartanerne eller perserne.

Lad fantasien få frit løb og fuldfør dit kostumelook med hjælp fra Partyking. Husk, at en sand kriger bærer våben og tilbehør til det store slag - og glem ej hjelme, spyd og sværd. Vi kan garantere, at det ikke vil vare mere end et par minutter, før folk begynder at stimle sammen omkring dig, og du bliver festens naturlige midtpunkt. Måske vinder du endda præmien for bedste kostume. Hvis ikke, ja så må det være tid til at spille med "musklerne".
Læs mere
2 hits