Vis større billede

3D Puslespil Harry Potter Hogwarts Express

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 21520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
269 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Når alle de flade, kedelige puslespil er lagt, er det tid til et 3D-puslespil, og hvilket puslespil er så bedre end dette med motiv af Hogwarts Express? Dette puslespil - som desuden er i 3D - bliver virkelig cool at lægge, enten selv eller med en ven. Når det er færdigbygget, vil du blive mødt af... HOGWARTS EXPRESS!

Du får her et megasejt puslespil med 460 brikker. Det er i 3D, hvilket betyder, at det bygges opad, og når alt er lagt færdigt, bør selveste Hogwarts Express fra "Harry Potter"-filmene stå lige foran dig. Dette er et puslespil til alle, der elsker puslespil, og det vil være en fantastisk gave til såvel dig selv som til Harry Potter-fans.

  • Antal brikker: 460.
  • 3D-puslespil.
  • Bygges opad.
  • Mål færdigbygget: 63 x 9 x 12,5 cm.

Dette er et officielt licenseret produkt.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen58247 eller du kan uploade dem manuelt.
castle