Til toppen
Vis større billede

80'er Bæltetaske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

En bæltetaske er så absolut den mest smarte taske, når man skal til fest. Det gælder især i dagens samfund, hvor vi har mobiltelefoner og andet, som man gerne skal have lige ved hånden. Denne bæltetaske har plads til alle de væsentlige ting, såsom telefon, tegnepung, nøgler og måske en farverig læbestift. Desuden kommer dette smukke tilbehør i et smart design, som er perfekt til en 80'er-fest. Men hvorfor slutte her? Denne taske kan anvendes ved alle mulige lejligheder og arrangementer.

Bæltetasken har et sjovt design, som leder tankerne hen på det glade 80'er-årti. Tasken er udsmykket med et kassettebånd i en lyserød farve, som naturligvis er fyldt med de glade 80'er-melodier.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen41016 eller du kan uploade dem manuelt.
castle