Hem
Temaer Kollektioner Alligator Party

Alligator Party

Der er noget sejt ved krokodiller og alligatorer - de er næsten som levende fossiler. Det antages, at dyrene har været på Jorden i over 200 millioner år. De har flere gange været tæt på at blive udryddet, men med deres gode tilpasningsevne har de overlevet gang på gang.

En alligator kan blive gammel. Rigtig gammel. Den ældste alligator i fangenskab menes at være over 80 år gammel. Hvad er forskellen så på en krokodille og en alligator? Alligatoren bliver ikke helt så stor som krokodillen, men den har en meget stærk kæbe. En alligator angriber dog normalt ikke mennesker, fordi den ikke ser mennesker som føde, men føler den sig truet i situationen, kan den godt finde på at angribe.

Nu må det være slut med lektionen om alligatorer. Nu skal vi tale om nogle langt vigtigere ting, nemlig et vaskeægte Alligator Party. Hvis du vil være ekstra populær hos fødselsdagsbarnet og de små festgæster, bør du arrangere en fest med et tema, som omhandler alligatorer - med produkter fra Alligator Party bliver det ekstra nemt at arrangere denne type fest.

Festdekorationerne er holdt i blå og grønne toner og har motiv af en række søde alligatorer. Alligatorerne er slet ikke så skræmmende. De er faktisk ret søde som festdekorationer. Du kan begynde med at pynte festlokalet med balloner, som er formet som alligatorer, ligesom du kan hænge guirlander op. De vil sprede en festlig stemning i lokalet og er nemme at hænge op.

Du kan også få seje alligatorer som papirrosetter, der er perfekte til at hænge op i et vindue eller i loftet. Eller hvad med en engangsdug med alligatorer, der bliver en flot detalje ved festen? Dugen er også meget praktisk og beskytter bordet mod ridser, spild og fedtrester. Du kan matche dugen med paptallerkener, papkrus og servietter fra kollektionen Alligator Party. Når alle de små gæster er mætte, og diverse selskabslege er afsluttet, er det tid til at uddele festposer. Det er som regel det øjeblik, som børnene glæder sig mest til.

En fiskedam er altid populær og passer super godt til et alligatortema. Et andet forslag er at arrangere en skattejagt. Måske kan du finde på en historie om, at der findes en skat, som er bevogtet af en gammel ond alligator, men hvis børnene kan finde de forskellige ledetråde, kan skatten blive deres. Uh, det bliver spændende! Du kan tilføje festposer med alligatorer, som fyldes med slik og måske en lille overraskelse. En perfekt finale på en vellykket fest!

Du kan scrolle ned ad siden her og gå på opdagelse i vores store udvalg af Alligator Party-produkter. Når du har fundet de ønskede produkter, skal du blot placere dem i indkøbskurven og gå til kassen. Vi leverer din ordre inden for få dage, så du kan komme i gang med at skabe en fantastisk fest.

Held og lykke med alligatorfesten!
Læs mere
1 hits