Til toppen
Startside > Temaer > Gaver > Bryllupsgaver > "Älskling" - Quiz i pocketversion
Vis større billede

"Älskling" - Quiz i pocketversion

first_saleprice.value: 5000
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
63 kr 79 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Det populære quizspil til dig og din partner - nu i en smart pocketversion! Spillet er således nemt at tage med til middagen eller festen.

Hvor godt kender du egentlig din partner? Pocketversionen af "Älskling" består af 160 sjove, spændende, interessante og uventede spørgsmål, som vil lære dig det meste om din partner, dig selv og jeres forhold, samtidig med at I har det virkelig hyggeligt! Et underholdende, farligt... og utroligt cool spil, der er udviklet med et glimt i øjet og en stor portion humor. Det perfekte spil efter en hyggelig middag, et par glas vin på tomandshånd eller på bryllupsrejsen.

"Älskling" er en perfekt gave til vennen, som snart skal giftes, netop har mødt den store kærlighed, eller som bare er lidt nysgerrig.

Mål: 100 x 70 x 32 mm.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen42015 eller du kan uploade dem manuelt.
castle