Til toppen
Vis større billede

Aurora Premium Børnekostume

first_saleprice.value: 31920
first_price.value: 43920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 2
selected_index: 0
399 kr 549 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Forestil dig de tre gode feers store lykke, når de ser deres elskede Aurora vågne op fra sin søvn takket være et kys fra hendes sande kærlighed! Denne søde kjole ligner noget, der er hentet direkte fra eventyret om Tornerose. Med detaljer såsom pailletter, roser, tyl og skinnende tekstiler har den alt, som en lille prinsesse kan ønske sig!

Kostumet inkluderer en lang kjole med et mørkelyserødt tylskørt i flere lag. Ærmerne og taljepartiet er ligeledes lyserøde. Ærmerne er lange og fremstillet af et gennemsigtigt stof, mens taljepartiet er lavet af et blankt materiale. Ved skuldrene sidder der et hvidt stofparti, mens overdelen er dekoreret med mørkelyserøde pailletter samt et Aurora-motiv. Over det lyserøde taljeparti sidder der en serie mørkelyserøde tekstilroser. Skoene er ikke inkluderet. Supplér gerne med lignende dele, så du opnår et look som vist på billedet.

Fås i størrelserne: Small, Medium og Large.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen30795 eller du kan uploade dem manuelt.
castle