baileys-chokladagg-salted-caramel-1
baileys-chokladagg-salted-caramel-2

Baileys Chokoladeæg Salted Caramel

149,90 kr

Giv et ekstra luksuriøst påskeæg til påske! Men det er ikke et hvilket som helst æg, som påskeharen har leveret - nej, det er et Baileys-æg med smag af saltkaramel og chokolade! Ægget leveres også i en flot indpakning, hvilket gør, at du slipper for at pakke det ind.

Baileys Chokoladeæg Salted Caramel er en fantastisk gaveidé til fødselsdagen, som Mors Dags-gave eller til påske. Ægget måler 16 x 11 x 12 cm og har smag af mælkechokolade og saltkaramel. Der medfølger også fire mindre chokoladepraliner med et cremet karamelfyld.

  • Smag: Chokolade og salted caramel.
  • Antal: 1-pak.
  • Mål: 16 x 11 x 12 cm.
  • Vægt: 215 gram.
  • Inkl. et chokoladeæg med fire chokoladepraliner.

Leveres stykvis i en fin indpakning.

Ingredienser: Sukker, sødmælkspulver, kakaosmør, kakaomasse, kondenseret mælk, kokosnøddeolie, vand, Baileys® The Original Irish Cream likør (2%), skummetmælkspulver, smør, fløde, emulgator (sojalecithin), bagepulver (natriumbikarbonat), glukosesirup, vallepulver, hvedemel, hvedemalt, havremel, aromaer/smagsstoffer, modificeret stivelse, salt, overfladebehandlingsmiddel/-agent (gummi-arabicum) og farve (E171, E172). Indeholder alkohol <0,5%. Ikke egnet til børn. Opbevares et køligt, men tørt sted. Der kan forekomme forandringer i produktindholdet. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Ved spørgsmål bedes du kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har minimum 4 ugers holdbarhed ved købet, hvis ikke andet angives på emballagen.
Art.nr 64098-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

15

Spørgsmål & svar

0

Tags