bandit-maskeraddrakt-1

Banditkostume

199 kr

Small

 − art.nr 28456-2

Suppler med

Bryllupsrejse på Yucatánhalvøen. "Relaxing", tænker du. Din bedre halvdel og du går en hyggelig aftentur langs strandkanten den første aften for at slippe af med jeres jetlag. Det er helt stjerneklart, og måneskinnet virker meget mere imponerende end derhjemme i vinterkulden. Der brænder fakler ved strandhotellernes facader, og her og der sidder folk på stranden og har lavet bål for at kunne hygge hele natten lang.
I har siddet i sandet et stykke tid for bare at nyde stemningen og stilheden, da en mørk skygge pludselig passerer hurtigt forbi. I vender jer om, men ser ingenting. "Det var nok bare ilden", tænker I, og slår det hen. Men der kommer skyggen igen - og igen. I kan ikke se noget andet end skyggen, men I ved, at der er noget derude i mørket. Spørgsmålet er blot hvad, eller hvem?

Vores banditkostume inkluderer en sort overdel med snøring over brystet, et par sorte bukser, et rødt taljebånd, en sort ansigtsmaske, en sort kappe samt en sort hat i klassisk mexicanerstil med en flad og bred skygge.

Fås i størrelserne: Small, Medium, Large og X-Large.

Størrelsesguide

Bedømmelse

3

Spørgsmål & svar

0

Tags