Til toppen
Vis større billede

Beskyttelsesdragt Kostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 18320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 24
selected_index: 0
229 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Her har vi en attraktiv og karakteristisk dragt der passer til det meste, om det så er at klæde sig ud som en nørdet videnskabsmand, en professionel detektiv eller en uhyggelig laboratoriearbejder der er blevet smittet med en farlig virus. Bær dragten som den er, eller kompletter med matchende tilbehør, såsom fake blod, nørdede briller eller klamme udslæt i proteseform. Under alle omstændigheder er du sikker på at få opmærksomhed!

Beskyttelsesdragt indeholder en hvid onepiece med lang lynlås foran og en hætte. Dragten har elastik ved håndled og ankler for en bedre pasform og diskrete huller, der ligner lommer på siderne, så du kan nemt nå  eventuelle lommer i dit eget tøj, som du bærer indunder. Sko er ikke inkluderet.

Størrelse: One size (voksen).

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen28706 eller du kan uploade dem manuelt.
castle