Bonusprogram

Alle vores kunder, der abonnerer på vores nyhedsbrev, inkluderes automatisk i vores bonusprogram. Bonusprogrammet er knyttet til dig og din e-mail-adresse. Rabatkuponer som e-mailes, er personlige, gyldige i 90 dage og kan kun bruges til at købe varer på vores hjemmeside (kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller gavekort). Rabatkuponerne kan ikke konverteres til penge.


Du får et point for hver krone, du handler hos os på Partykungen. En rabatkupon sendes derefter til din e-mail-adresse lige så snart du har nået 1000 point. For hver optjente 1000 point får du 30kr til at shoppe, dvs. 2000 point giver 60kr osv. Op til 5000 point, hvilket giver det maksimale beløb på 150kr. Eventuelle returer trækkes fra bonusbeløbet.


Rabatkuponer sendes mindst 4 gange om året og hvis du har nået en af ​​de ovennævnte grænser, vil du modtage en e-mail med din rabatkupon. Hvis du har færre point end 1000 eller mere end 5000 gemmes punkterne indtil næste gang vi sender ud.


Hvis du vil bruge en rabatkupon skal du indtaste den unikke kode der vises i din rabatkupon i feltet for rabat- & gavekort når du betaler ved kassen. Bemærk, at rabatkuponen ikke kan bruges til at betale forsendelsesgebyret.

Hvor mange point har jeg?

Skriv din e-mailadresse nedenfor så sender vi dig et mail med aktuel status for din bonus.


 Bonusinfo sendt!

castle