brynas-chokladkaka-1

Brynäs Chokolade

29 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Amanda
  for 6 måneder siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Kanske ska va tydligare att detta bara är en 15kr vanlig chokladkaka som ni satt ett 10 öres klistermärke på och dubblat priset.
  1 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Niklas
  for 9 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Det her er den perfekte gave til de største Brynäs-fans, men det er også den perfekte gave til en, der slet ikke hepper på Brynäs! Det er altid sjovt at drille hockeyfans, og som et plaster på såret kan man give vedkommende en plade god chokolade - så er alt tilgivet.

Brynäs-chokoladen består af Marabous mælkechokolade i en special edition med et Brynäs-logo på indpakningen. Sælges stykvis i en pakke med 100 gram.

Ingredienser: Sukker, kakaosmør, kakaomasse, vallepulver (mælk), skummetmælkspulver, smørfedt, valleprodukt (mælk), emulgeringsmiddel (sojalecitin), aroma. Mindst 30% kakao. Kan indeholde nødder og hvede. Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalpakken. Ved spørgsmål bør du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.