Coca Cola

Coca Cola er måske verdens mest kendte logo og varemærke. Der er vel få i dag, som ikke kender deres logo. Fun fact: Når det kommer til den meget specielle form på flasken, var det faktisk en svensker fra den lille by Ale nord for Gøteborg, som var med til at designe og patentere flaskedesignet. Denne klassiske og udødelige stil kommer garanteret til at være moderne for evigt - og hvad er mere passende for Coca Cola-elskeren end pynt, dekorationer eller en hel fest, der hylder dette herlige tema?

I vores sortiment forhandler vi mange forskellige Coca Cola-produkter, både de klassiske og lidt mere moderne ting. Her hos Partyking har du fundet det perfekte sted til at finde en tidløs gave til dig selv eller til andre, som sætter stor pris på Coca Cola-looket.

Vi har alt fra selve drikken med originalsmag samt varianterne med kirsebær (Cherry Coke) og vanilje (Vanilla Coke) til masser af forskellige produkter med logoer og slogans. Alt sammen til meget attraktive priser og med hurtig levering, så du ikke behøver at vente alt for længe på de gode sager. Enjoy!
Læs mere
6 hits