Darth Vader

Det kan være svært at forestille sig, at den ondskabsfulde og skræmmende Star Wars-figur Darth Vader en gang var en lille sød og rar dreng ved navn Anakin Skywalker, som boede sammen med sin elskede mor. I hjembyen elskede han at bygge robotter og rumskibe.

I begyndelsen af filmserien møder vi netop Darth Vader som den lille søde dreng med det store potentiale, som blev anset for at være en lovende Jediridder. Efter oplæringen udviklede han en stærk kraft og blev særligt dygtig, men skæbnen var hård ved Anakin, der blev lokket over på den mørke side, hvor han kunne få ekstra stor kraft og masser af magt.

I dag er Darth Vader gået hen og blevet én af de mest ikoniske skurke inden for vores populærkultur. Han hører til blandt de absolutte største skurke og fiktive karakterer i mands minde. Det er slet ikke så svært at forstå, hvorfor denne fiktive karakter er gået hen og er blevet så uhyre populær - mange af os fylder med glæde boligen med Darth Vader-ting.

Både Darth Vader og Star Wars er to elskede festtemaer, og det er ikke usædvanligt, at man øjner mindst én Darth Vader ved enhver udklædningsfest. Man får en både vidunderlig, spændende og rigtig nervepirrende følelse, når man træder ind i dette sciene fiction-univers. Tag et kig på vores sortiment af både Darth Vader- og Star Wars-udstyr, så du kan skabe din egen fortolkning af dette Star Wars-miljø.

Når det kommer til den mørke side, har vi en række produkter. Skal du eksempelvis til udklædningsfest, kan du klæde dig ud i en Darth Vader-maske i kombination med et Darth Vader-kostume. Du vil helt sikkert vinde stor respekt i omgangskredsen!

I vores brede sortiment finder du lynhurtigt et Darth Vader-kostume, som vil falde i din smag. Vi tilbyder forskellige voksenkostumer, men der findes også mange Darth Vader-børnekostumer. På denne måde er der et Darth Vader-kostume for alle, uanset alder og størrelse.

Hvis du vil gøre festen endnu mere effektfuld, kan du med fordel kigge på vores andet Darth Vader-tilbehør. Måske vil du øge spændingen ved at servere Darth Vader-shots, smadre en Darth Vader-piñata eller servere slik i en Darth Vader-slikskål? Hos os finder du virkelig alt, hvad hjertet kan begære inden for Darth Vader-universet. Vi har sågar et Darth Vader-kostume til din hund!

Darth Vader er en elsket karakter, som har fundet en mørk plads i alles hjerter, uanset køn, alder og personlighed. Takket være vores sjove, skræmmende, kreative og skøre sortiment af Darth Vader-tilbehør bliver det nemt at vække din Star Wars-interesse på ny og fylde dit liv eller fest med passende artikler.

Med et Darth Vader-kostume, et lyssværd, lyden af hans ikoniske vejrtrækning samt et spejl med ham kan du snart få den tro, at du selv er trådt over på den mørke side!
Læs mere