Deer Little Ones

Har du fundet temaet til den næste børnefødselsdag? Her på Partyking kan du finde et overflødighedshorn af forskellige festartikler til en række forskelligartede temaer.
Vi har eksempelvis sjove produkter til pirat-, rum- og prinsessefesten, og vi tilbyder også flere seje og flotte dekorationer fra forskellige populære børneprogrammer, herunder "Grusomme Mig", "Bamse" og "Babblarna". Men her præsenterer vi dig for det måske sødeste tema, Deer Little Ones.

Denne super flotte kollektion med et sødt rådyr er holdt i bløde farvenuancer såsom lyserød, brun og grøn. Deer Little Ones er et perfekt tema, når du inviterer familie og venner på barnets første fødselsdag, men er også fantastisk til et babyshower eller en barnedåb. Blandt alle de søde festartikler i Deer Little Ones-serien er der eksempelvis forskellige dekorationer til festlokalet.

Hvad med en flot guirlande? Den er nem at hænge op og spreder en dejlig feststemning i lokalet. Du kan også vælge flotte hængende dekorationer, som vil være flotte at hænge op i et vindue eller på væggen. Faktisk synes vi selv, at de er så søde, at de kan flytte permanent ind i børneværelset som en dejlig indretningsdetalje, når festen slutter.

Hvis du vil skabe et indbydende festbord, finder du også mange passende produkter i Deer Little Ones-kollektionen. En dug kan være en god start. Den giver hele bordet et godt fundament og beskytter også bordet mod ridser og spild. Perfekt, når de små gæster smovser sig ind i alle de godbidder, du serverer ved festen! Vi har også paptallerkener, papkrus samt servietter i serien. Du går ikke galt i byen med disse flotte produkter fra Deer Little Ones, og hvis du ønsker det, kan du selvfølgelig matche med andre festartikler fra Partykings sortiment. Du kan eksempelvis vælge nogle flotte lyserøde balloner, som vil være velegnet til temaet.

En fest er ikke komplet, før alle gæsterne har modtaget en festpose med noget lækkert indhold. Der findes naturligvis også festposer med et Deer Little Ones-tema. Posen er formet som et rådyr med grønne og lyserøde blomster på hovedet. Du kan fylde poserne med slik og måske en lille overraskelse, der passer til børnenes alder. Det kan være alt fra en lille hoppebold til nogle klistermærker eller en ballon.
Kig på alle disse hyggelige og søde festartikler fra Deer Little Ones-kollektionen og udvælg dem, som du bedst kan lide, og som passer bedst til dit hjem.

Vi sender dine varer med det samme! Hos Partyking tilbyder vi altid en hurtig levering og lave priser.

Velkommen til Partyking!
Læs mere
2 hits