Til toppen
Vis større billede

Elkedel 1,7 Liter

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 17
selected_index: 0
119 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Forestil dig det skrækkelige scenarie at dine te-elskende slægtninge fra Storbritannien kommer på besøg, og så har du ikke nogen elkedel? Det lyder næsten som et mareridt! Sørg for at der er te-vand til dem med denne elkedel i flot design! Den fungerer mindst ligeså godt hvis du har lyst til instantkaffe!

Elkedel 1,7 Liter er en suveræn gadget der koger dit vand på ingen tid, og du behøver ikke koge det i en gryde mere. Denne elkedel er lethåndterlig, og ved hjælp af det lille vindue kan du måle vandniveauet og se hvornår du er på de maksimale 1,7 liter. Det indbyggede termometer slukker automatisk elkedlen når vandet er 100 °C.

Fakta om Elkedel 1,7 Liter:
  • Volumen: 1,7 liter
  • Indikatorlampe til on/off
  • Automatisk sluk når vandet koger
  • Niveauvindue til at se vandvolumen
  • Ledningslængde: 72 cm
  • 1850-2200 W

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen46287 eller du kan uploade dem manuelt.
castle