Emerio

Hvis du er på udkig efter smarte, sjove og bæredygtige produkter til dit hjem, så tjek produkterne fra Emerio. De tilbyder alt fra vaffeljern til ismaskiner og minikøleskabe samt symaskiner, luftfugtere, glatte- og krøllejern.

Alle Emerios produkter opfylder de strenge sikkerhedskrav, og næsten alle materialer, der anvendes i produktionen, genbruges. Lyder det ikke bare godt?

Lad os nu se, hvad Partyking kan tilbyde dig fra Emerio. Hvis du elsker at invitere familie og venner over til brunch, vil en sandwichgrill fra Emerio passe perfekt, og du må endelig ikke gå ikke glip af deres store udvalg af vaffeljern. Her finder du eksempelvis et stort dobbeltvaffeljern, et vaffeljern, der giver dig velsmagende belgiske vafler præget af det fine gittermønster, eller hvad med et sjovt boblevaffeljern? Ofte serverer du vafler med creme og syltetøj, men du kan også gå efter de mere solide vafler og servere dem med en klat creme fraiche, finthakkede rødløg og kaviar. Det smager vidunderligt godt.

Selvfølgelig skal du også tilbyde en lækker smoothie til brunchen, og så har du selvfølgelig brug for en god blender.

Hvis du planlægger en børnefødselsdag, kan du imponere dine små gæster med hjemmelavede churros. Du kender sikkert allerede det aflange bagværk, som du ofte kan købe på diverse markeder og festivaler. Du er velkommen til at lade børnene dyppe dem i chokolade eller servere dem sammen med lidt is. Det bliver super populært. Eller hvad med at tilbyde velsmagende donuts, der hurtigt og nemt tilberedes i en donut maker. Hvem kan ikke lide donuts, og hvis du dypper dem i glasur eller noget chokolade og krymmel, bliver de bare endnu bedre. Du kan også satse på at tilbyde hjemmelavet is i smart ismaskine fra Emerio. Du bestemmer helt selv, hvilken smag isen skal have.

Til nytårsfesten eller bryllupsfesten er det herligt at stille en chokoladefontæne frem. Lad dine gæster dyppe jordbær, ananasstykker eller små kager i chokoladen. Chokoladefontænen fungerer med alle slags chokolader. Hvad kan du bedst lide? Hvid chokolade, mælkechokolade eller en mørk chokolade med et højt kakaoindhold? Valget er dit!

Emerio har også flere af de funktionelle produkter, som du anvender næsten på daglig basis. Du kan eksempelvis vælge en smart skægtrimmer af høj kvalitet, en effektiv hårtørrer samt praktiske kaffemaskiner og elkedler.

Klik dig ind på Emerios produkter hos Partyking, når du er på udkig efter funktionelle, brugervenlige og effektive produkter, der overholder alle de høje sikkerhedskrav og fås til rimelige priser. Køb gerne et vaffeljern, en batteridrevet salt- og peberkværn eller en ismaskine til dig selv. Eller måske er du på jagt efter en julegave eller en indflyttergave til vennen, der lige er flyttet hjemmefra.

Hos Partyking kan du finde alt til hverdag og fest - helt uden problemer. Vi tilbyder smarte gadgets til hjemmet, festdekorationer og kostumer til lave priser - og med hurtig levering. Køb i dag, og du vil have din ordre allerede inden for et par dage!
Læs mere