Eyelushlinser

En gang imellem kan det være sjovt at lave nogle ændringer i sin stil, for eksempel ved at klippe sig eller købe nyt tøj, men har du tænkt over, hvilken effekt en ny øjenfarve kan give?

Der findes jo et helt væld af farver at vælge og vrage imellem her på Partyking! Har du altid gået og spekuleret på, hvordan du ville se ud med en anden øjenfarve, kan du afgøre det her og nu med et par af vores super elegante eyelushlinser. De har også en lang holdbarhed, så du får masser af chancer for at bruge dem igen ved flere lejligheder. Et plus er, at de også er velegnet til både mørke og lyse øjne.

Farvede linser benyttes ikke kun i hverdagen, de vil også komme til deres ret ved diverse udklædningsfester. Disse linser kan uanset hvad blive et perfekt supplement til dit kostume, alt afhængigt af hvad du vælger som udklædning. Har arrangøren eksempelvis valgt farven grøn, behøver det ikke bare at stoppe ved tøjet og en grøn paryk. Gå også efter grønne linser, og så kan man vist ikke sige, at du ikke gik all-in!
Læs mere
2 hits