Til toppen
Startside > Udklædning > Udklædningstøj > Herrekostumer > Faldskærmsudspringer Soldat Kostume
Vis større billede

Faldskærmsudspringer Soldat Kostume

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr 399 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

En ven holder snart militærfest, og du kan ikke vente! Du fantaserer om hvordan du som cool faldskærmsudspringer sammen med specialtruppen hopper ned fra skyerne og lander midt imellem en masse mennesker. Alle bliver helt forvirrede, og du bliver aftenens mest omtalte gæst! Denne flotte dragt er desværre ikke beregnet til at springe i faldskærm i rigtigt, men den får dig i hvert fald til at ligne en faldskærmsspringende soldat!

Faldskærmsudspringer Soldat Kostume inkluderer en dragt med en fastsyet vest samt en hætte. Dragten er i en poset, enkel model med lige ærmer og ben. Den er militærbrun og dekoreret med et sort og hvidt vingemærke på ærmerne samt et rødt og sølvfarvet vingemærke på brystet. Vesten minder om den anordning som faldskærme sidder fast i. Den består af militærgrønt net samt sorte bånd med sorte plastspænder der går ned på indersiden af låret hvor de syet fast. På bagsiden har vesten et militærbrunt parti øverst oppe der er dekoreret med et stort mærke med teksten "Special Force Soldier". Nedenfor sidder et militærgrønt netparti. Vesten er kantet med et camouflagemønstret bånd. Hætten er mørkebrun og dækker alt udover øjne og mund. Længst nede samt over munden er et militærgrønt netparti, og over næsen og kinderne sidder der camouflagemønstret stof. Sko og våben følger ikke med. Fuldend gerne med lignende for at få et udseende som på billedet.

Findes i størrelserne: Small, Medium, Large og X-Large.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Andreas for 8 måneder siden
    Billig men litt stor på str/baggy
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen29946 eller du kan uploade dem manuelt.
castle