Til toppen
Startside > Udklædning > Sminke > Falske øjenvipper >
Vis hele beskrivelsen

Falske øjenvipper

Det perfekte blik! Hvor langt kan man egentlig komme med det? Svaret er så langt som muligt! Med vores fantastiske falske øjenvipper gør du dine vipper hotte, og du kan erobre verden med ét blink.

Foruden de almindelige, klassiske vipper finder du i denne kategori også andre sjove og vilde farver og former, som passer både til hverdag og fest. Ønsker du dig længere og tykkere øjenvipper? Det kan du få ved hjælp af vores produkter. Og du kan få dem endnu længere end det - og lidt længere end det.

Vores vipper passer ikke bare til at forbedre looket i hverdagen eller til den glamourøse fest. Der findes et ekstra plus ved falske øjenvipper: Slip for det besværlige øjeblik med mascara, der klumper, og lim i stedet et par flotte, virkelighedstro øjenvipper på i et snuptag. Du slipper for klattet mascara og får i stedet et både flottere og mere ensartet resultat.

Øjnene siges at være sjælens spejl, og fortjener det bedste. Lad derfor dine øjne blive festens blikfang ved at forstærke dine naturlige øjenvipper med nogle af vores falske øjenvipper!

Filter

Viser 50 produkter
castle