Til toppen
Vis større billede

Fastelavnstønde Forstærket

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 21520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
269 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Det er skam ikke kun børn, der har den sjove ære af at skulle slå katten af tønden til fastelavn. Også mange voksne vil selvfølgelig gerne slå på tønden! Her passer det dog ikke med en lille og svag trætønde, der superlet går i stykker. Nej, det skal selvfølgelig være lidt af en udfordring, og så passer denne forstærkede trætønde helt perfekt!

Fastelavnstønden kommer med en ekstra tyk bund og låg, to ekstra stålbånd samt lim mellem samtlige brædder. Tønden har to huller foroven til en nem ophængning. Anbefales fra 15 år og opefter.

Materiale: Træ.

Mål: 54 cm høj og 30 cm bred.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen42049 eller du kan uploade dem manuelt.
castle