ferrari-cola-storpack-79037-1

Ferrari Cola Storpak

249 kr

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Elise
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  1 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Disse hurtige biler kan faktisk spises og fås i forskellige lækre smagsvarianter. Hvis du er fan af al slags slik med colasmag, er du kommet til det helt rigtige sted. Det fantastiske ved disse Ferraribiler er, at de har en ekstrem smag af cola, så det bare sprudler i munden. Du kan enten nyde hele 3 kg selv, eller byde dine venner og familie på et par stykker.

Her får du lækkert slik i form af Ferraribiler med en smag af cola. De skønne slikbiler sælges i en stor bøtte med hele 3 kg. 

Ingredienser: sukker, glukosesirup, modificeret majsstivelse, nøddegelatine, aromaer, surhedsregulerende middel (citronsyre, mælkesyre), bygmaltsirup, vegetabilsk olie (palme, palmekerne, kokos), overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks), farvestoffer (karmin). Der kan forekomme ændringer i produkternes indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdatoen, med mindre andet er angivet.