fitness-poker-kortspel-1
fitness-poker-kortspel-2
fitness-poker-kortspel-3
fitness-poker-kortspel-4

Fitness Poker Kortspil

79 kr

Bodyweight

 − art.nr 69677-1
Fitness Poker er kortspillet for dig, som elsker træning eller leder efter den perfekte gave til vedkommende, som nærmest bor i fitnesscentret eller hele tiden dyrker yoga eller crossfit! Fitness Poker kan anvendes på mange forskellige måder. Udfordr dig selv og vennerne i Fitness Poker, eller brug kortene som inspiration til det næste træningspas. I appen kan du endda finde flere anvendelsesmåder.

Bodyweight
Du får kort med 46 forskellige øvelser, som du kan lave med en begrænset adgang til redskaber. Perfekt til dig, der er på farten, befinder dig derhjemme eller bare vil træne med din egen vægt som modstand.

Functional Fitness
Du får kort med 26 forskellige øvelser, som er tilpasset crossfit. Du finder øvelser som cleans, thruster, kettlebell swings og andre populære øvelser. Kan spilles som Fitness Poker, men du kan også bygge din egen WOD.

Gym
Hvad enten du er nybegynder eller veteran i fitnesscentret, er det godt med inspiration til klassiske øvelser eller helt nye træningsøvelser. Kortspillet indeholder 55 øvelser for alle muskelgrupper.

Yoga
Her får du 50 forskellige yoga-stillinger som inspiration og hjælp til dit næste yoga-pas derhjemme. Anvend vores app til at sammensætte de færdige træningsøvelser, eller vælg kort og skab din helt egen rutine. Praktisk med navn på øvelserne i både Sanskrit og Asana.

Kombinér kort fra flere af spillene – kun fantasien sætter grænser.

Bedømmelse

2

Spørgsmål & svar

0

Tags