Flairudstyr

Lidt bartending gør såvel festen som gæsternes humør lidt bedre. En bartender, som behændigt jonglerer med flaskerne, bliver festens højdepunkt og lokker endnu flere besøgende til baren.

Hvis du er nybegynder og ikke er udstyret med et perfekt boldøje, så begynd hellere med lidt lettere tricks, for eksempel med at kaste en isterning i luften og fange den i glasset. Hvis du misser, og isterningen lander på gulvet, er det jo bare en isterning (og måske din stolthed), som ryger sig en tur. Vent med at kaste de dyrebare spiritusflasker, indtil du har øvet dig et par gange. Her hos Partyking kan du købe robuste flairflasker, som ligner glasflasker, men har den fordel, at de er så godt som uknuselige. På den måde kan du øve alle dine tricks i sikkerhed uden den mindste risiko for glasskår. Bestil en flairflaske i dag og lær dig selv lidt fede tricks til den næste hjemmefest - dine gæster kommer garanteret til at blive imponerede over dine party skills.

Mangler du inspiration, findes der en masse videoer på YouTube, som guider dig i de forskellige bartricks. Og hav tålmodighed - det er kun ihærdig træning, som giver færdigheder.
Læs mere
1 hits