flapper-guld-deluxe-maskeraddrakt-1
flapper-guld-deluxe-maskeraddrakt-2
Når du er inviteret til en stor fest i Charleston med live musik fra Louis Armstrong og Benny Goodman, er det vigtigt, at du klæder dig pænt. Det kan du nemt gøre med denne flotte flapperkjole fra Leg Avenue. Den holder en meget høj kvalitet og fås i tre forskellige størrelser.

Der er her tale om et flot kostume til dig, der elsker 20'erne. Kostumet er fremstillet af polyester og er meget dekorativt, hvilket også gør kjolen perfekt til at strutte rundt med ude på dansegulvet. Kostumet fås i tre forskellige størrelser: Small, Medium og Large (til voksne). Der medfølger en kjole og et pandebånd. Tilbehør som handsker, halskæde og makeup er ikke inkluderet.

Og ved du hvad? Hvis du køber et par lange hvide handsker, en halskæde og en cigaretholder, ender du med det samme udseende som modellen på billedet. Alt i ægte Charleston-stil!

  • Materiale: Polyester.
  • Størrelse: Small, Medium & Large (voksenstørrelser).
  • Inkl. kjole og pandebånd.
  • Ekskl. tilbehør (f.eks. handsker, armbånd halskæde m.m.).

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kendt for sine kostumer og tilbehør, der holder en fantastisk kvalitet. Måske koster de lidt mere, men de er i en klasse for sig!

Størrelsesguide

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags