Til toppen
Startside > Festartikler > Balloner > Folieballoner > Folieballon Mom You Give The Best Hugs
Vis større billede

Tilbehør

Folieballon Mom You Give The Best Hugs

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2000
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 296
selected_index: 0
25 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Dette er en skøn folieballon, som er skræddersyet til de gange, hvor du vil overraske din mor med en sød ting, eksempelvis på Mors Dag. Selvfølgelig er en flot blomsterbuket eller chokolade også klassiske Mors Dag-gaver, men hvorfor ikke give din mor noget lidt anderledes? Du kan fint kombinere med andre balloner samt ballonsnore, så du kan forære din mor en flot ballonbuket, eller måske skal den fungere som en sød dekoration i køkkenet, hvis du skal byde din kære mor på en lækker Mors Dag-middag.

Folieballonen Mom You Give The Best Hugs har et motiv af lyserøde og røde blomster samt teksten "Mom You Give The Best Hugs", der er skrevet med en flot skrift - og med et hjerte i stedet for bogstavet O i ordet "Mom".

Ballonen har en selvlukkende ventil og måler ca. 30 cm, når den er pustet op.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen44291 eller du kan uploade dem manuelt.
castle