fruit-bombs-blue-hawaii-74771-1

Fruit Bombs Blue Hawaii

25 kr

1-stk

 − art.nr 74771-1
Ubeskriveligt lækker læskedrik med et flot design og smag af ananas og kokos, som giver drikken et hint af tuttifrutti. Drikken passer til mange forskellige anledninger lige fra børnefødselsdag til voksenfest. Med sine flotte farver og festlige aura kommer den helt sikkert til at skabe god stemning til festen. Fruit Bombs er et super godt alternativ til dig, der gerne vil drikke noget alkoholfrit, men alligevel vil ankomme med stil og kunne huske alting dagen efter. 

Fruit Bombs Blue Hawaii er en kulsyreholdig læskedrik med en eksotisk smagsoplevelse af ananas og kokos. Blandingen giver drikken en god smag af tuttifrutti. Fruit Bombs er unikke i den forstand, at de indeholder op til 30% mindre sukker end almindelige læskedrikke. Flaskens kapsel kan åbnes uden oplukker, så du ikke skal bruges andet end dine fingre. Smart, ikke! 

Sælges stykvis og indeholder 33 cl. 

Ingredienser: Vand, sukker, syre (citronsyre & æblesyre), frugtaroma, natriumcitrat, farvestoffer: brillantblå (E133), farvetidselkoncentrat, konserveringsmiddel (natriumbenzoat & kaliumsorbat).

Der kan forekomme forandringer i produkternes indhold. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalindpakningen. Kontakt vores kundeservice ved spørgsmål.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, med mindre andet er oplyst.

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags