-funcakes-choco-drip-pinkrosa-75067-1

FunCakes Choco Drip Pink/Lyserød

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

109,90 kr

180 g

På lager (1 stk.)

Pynt dit bagværk med en fantastisk, lyserød Choco Drip! Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at gøre noget ekstra ud af dit bagværk. Opvarm flasken, ryst den og påfør den på eksempelvis fødselsdagskagen for at skabe det skønne, flydende look. Nemt og smagfuldt!

FunCakes Choco Drip Pink/Rosa er en lyserød dekoration til bagværk, og det har smag af chokolade. Sælges i flaske med 180 g.

Gør sådan her: Fjern låget og hele aluminiumstætningen. Sæt flasken i mikrobølgeovnen (max. 800W) i 15-20 sekunder, sæt låget tilbage på, og ryst flasken ordentligt. Gentag dette, indtil chokoladen er helt smeltet. Rengør låget efter brug med varmt vand. Produktet kan varmes op flere gange og kan dermed genbruges.

Ingredienser: Sukker, vegetabilsk fedt (palme, palmekerne), kakao, fortykningsmiddel: E1422, emulgator: E322 (SOJA), konserveringsmiddel: E306. Kan indeholde spor af MÆLK og SULFITTER. Der kan forekomme forandringer i produkternes indhold. Tjek derfor altid produktinformationerne på den originale emballage. Ved spørgsmål bedes du kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst fire ugers holdbarhed ved køb, hvis intet andet angives.

Art.nr 75067-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags