funcakes-atbara-pennor-guld-silver-86749-1
funcakes-atbara-pennor-guld-silver-86749-2

FunCakes Spiselige Penne Guld & Sølv

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

59 kr

2-stk

 − art.nr 86749-1
Disse spiselige penne i guld og sølv er et skønt valg til dig, der ønsker at lave flotte kreationer på dit bagværk! Tag chancen, og skab din drømmekage til brylluppet. Overrask din hjerteven med kager med små hjerter, eller hvorfor ikke skrive fødselsdagsnavnet på en cookie? Der er utallige muligheder, og vi er næsten parat til at æde en af vores gamle festhatte fra lageret, hvis ikke dette bliver en bragende succes!

Sættet består af to penne med spiseligt blæk - en guld og en sølv - så du både kan tegne og skrive på dine kager. Nu kan du endelig sætte dit helt eget præg på bagværket.

  • Indhold: 2 x 1,3 gram
  • 1 x guld og 1 x sølv
  • Fleksibel spids for såvel tykke som tynde streger
  • Tørrer hurtigt
  • Opbevaring: 15 °C - 20 °C i et mørkt miljø
  • Antal 2-pak

Ingredienser: Vand, farver: E102, E122, konserveringsmidler (natriumbenzoat), citronsyre, smagstilsætning og farve: E129, E133, E104, E110. Indeholder farvestoffer, der kan have en negativ indvirkning på børns adfærd og koncentrationsevne. Halal-certificeret.
Der kan forekomme ændringer i produktindholdet. Tjek derfor altid produktoplysningerne på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdatoen, hvis intet andet er oplyst.

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags