geisha-cinnamon-chokladask-91510-1

Geisha Cinnamon Chokoladeæske

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

69,90 kr

Måske anser du Geishachokoladen for hellig og synes ikke, at den skal tilsmudses med andre tosserier. MEN! Fazer er jo som bekendt noget for sig, og de er særligt gode til at skabe en magisk lækker chokolade, og Geisha med smag af kanel er naturligvis en drøm!

Her får du den klassiske Geishachokolade med en julet smag af kanel. Vildt lækkert. Måske bliver det en ny tradition at stille en æske Geisha Cinnamon frem sammen med det andet juleslik?

En æske indeholder 228 gram.

Ingredienser: Sukker, mælk, kakaosmør, hasselnødder (10%), kakaomasse, sødmælkspulver, kærnemælkspulver, vegetabilsk fedt (palme, shea), hvedemel, majsstivelse, emulgator (sojalecitihn), aromaer (bl.a. kanel) og salt. 
Kan indeholde andre nødder, mandler og andre kornarter, som indeholder gluten.Mælkechokoladen indeholder minimum 30% kakao.Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har en holdbarhed på mindst 4 uger ved køb, medmindre andet er angivet.
Art.nr 91510-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags