gigantisk-uppblasbar-enhorningsflotte-1
gigantisk-uppblasbar-enhorningsflotte-2
gigantisk-uppblasbar-enhorningsflotte-3
gigantisk-uppblasbar-enhorningsflotte-4
gigantisk-uppblasbar-enhorningsflotte-5

Gigantisk Oppustelig Enhjørningeflåde

1.999,90 kr

Suppler med

Tillad os at præsentere dette produkt - der er som sendt fra regnbuen! Vi taler om den gigantisk store og oppustelige enhjørningeflåde!

Er det ikke underligt, at enhjørninger er fantasidyr, mens giraffer findes i virkeligheden? Virker det ikke mere rimeligt at tro på en hest med horn end en 5 meter høj leopard-elg-kamel? Overbevis dig selv og dine venner om, at enhjørninger findes med denne gigantiske enhjørningeflåde! Når den er pustet op, måler den i al sin pragt næsten 3 meter i højden, over 5 meter i længden og 6 meter i bredden.

Flåden giver dig og fem glade venner en fantastisk oplevelse på vandet, hvad enten det er på en sø, på stranden eller i den store pool (OBS! Du skal bruge en rimelig stor pool for at få plads til denne basse). Uanset om du er ude efter en partybåd til det store flåderæs, eller om du bare vil nyde sommeren på vandet med familien, garanterer vi, at denne flåde ikke skuffer dig.

Produktet er fremstillet af et super slidstærkt PVC-plast og har farvestrålende "sofaer", der kan rumme op til 6 voksne mennesker (eller dyr). Der er også 8 lettilgængelige kopholdere samt et større tillukket rum, der kan fyldes med is og drikkevarer. "Gulvet" er fremstillet af slidstærkt polyestervæv, der slipper vand igennem for at nedkøle fødderne. Rundt om enhjørningens yderkant er der i alt fire håndtag, der sammen med det medfølgende nylonreb gør, at I nemt kan flytte flåden ud i og ud af vandet. Forneden kan den medfølgende ankersæk monteres for dermed at skabe en ekstra stabilitet på flåden.

Før flåden pustes op, anbefales det at afsætte en del tid og desuden anvende en elektrisk pumpe (indgår ikke).

Fakta om Gigantisk Oppustelig Enhjørningeflåde:
  • Produktet består af: 1 x oppustelig enhjørningeflåde, 1 x ankersæk og nylonreb samt 1 x reparationssæt
  • Anbefalet alder: 14+
  • Max. vægt på flåden: 600 kg
  • Antal personer: 6
  • Materiale: Ultrasolidt 0,7 mm PVC-plast
  • Størrelse på pakken: Ca. 60 x 54 x 33 cm
  • Størrelse, når pustet op:  503 x 335 x 173cm
  • Vægt: ca. 30,5 kg
Art.nr 46725-1

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags