Glamourlinser

Blå øjne en dag og grøn den næste. Selvfølgelig kan det være sjovt at eksperimentere med forskellige stilarter inden for tøj og tilbehør, men at ændre øjenfarve er der ikke mange mennesker, der har tænkt på!

I dag er der mange forskellige farver og nuancer at vælge imellem, så hvorfor ikke også eksperimentere med de mange kontaktlinser? I denne kategori af linser finder du alt, hvad du behøver for en hurtig og mærkbar ændring. Vores glamourlinser kan også være den sidste brik, når du skal fuldende kostumelooket. Du får masser af opmærksomhed og reaktioner fra de andre festdeltagere, når de ser ind i dine øjne. Linserne kan selvfølgelig også anvendes til hverdag, hvis du vil lave sjov med dine kollegaer på arbejdspladsen eller skolekammeraterne ved at skifte øjenfarve hver dag. Hvor lang tid tror du, at det vil tage, før nogen tør spørge dig om din rigtige øjenfarve?

De fleste af linserne i vores sortiment er velegnet til både lyse og mørke øjne, og de holder i flere måneder efter åbning af pakken. Glem dog ikke at købe kontaktlinsevæske, så de holder så længe som muligt.
Læs mere
2 hits