girlang-babyns-forsta-ar-rosa-35904-4
girlang-babyns-forsta-ar-2

Guirlande Babyens Første År Lyserød

69,90 kr

Suppler med

Tillykke med barnets første år! Tolv måneder går rigtig hurtigt når man har en baby, og hvert øjeblik er mindeværdigt. Som forælder går der næppe en dag uden at man glæder sig over noget som barnet har gjort og som man vil tage et billede af for at forevige øjeblikket.

Med denne utroligt flotte guirlande kan du dekorere børneværelset med billeder af dit barn, måned for måned fra dag et til tolv måneder, billeder som du kan lide lidt ekstra. Det første smil, grinet eller da dit barn lærte at sidde og kravle.

Uanset hvilke fotografier du sætter på guirlanden, vil det blive en rigtig fin og personlig dekoration, fuld af smukke og sjove minder. Ideel som gave til et babyshower eller som fødselsdagsgave til en pige.

Guirlande Babyens Første År består af et kit med alt du behøver for at lave din egen babyguirlande med fotoer. Monteret og klar måler guirlanden ca. 365 cm i længden.

Produktet indeholder:
  • 13 papkort á 164 mm x 114 mm (til fotografier)
  • 13 papkort med glitrende kanter og fastklistrede, små tøjklemmer med numrene 1 til 12 og "New Born" (ca. 7,5 cm i størrelse)
  • Dobbeltsidede tapestickers
  • 1 stk. glitrende silkebånd, der måler 365 cm lang

Art.nr 35904-2

Bedømmelse

2

Spørgsmål & svar

0

Tags