Hem
Temaer Kollektioner Happy Everything Rainbow

Happy Everything Rainbow

Synes du også, at det bedste ved en regnvejrsdag er den farverige regnbue? Når du vil fokusere på solen, som bryder frem gennem skyerne efter uvejret og fejre alt, hvad som gør livet værd at leve, er det tid til en fest! Hvis du samtidig kan lide alt, hvad der er festligt, farverigt, livsbekræftende og muntert, bør du pynte op til den næste fest med vores dekorationer fra serien Happy Everything Rainbow. De glade farver er velegnet til såvel børnefødselsdagen som til sommerfesten. Produkterne gør dig glad i låget!

Lys dagen op med farverige regnbuer og flotte gulddetaljer med dekorationer fra denne stilfulde serie. Du kan mikse og matche de forskellige produkter, som du ønsker det – det brede sortiment gør det nemt at finde den dekoration, der passer til din fest! Der findes mange stunder her i livet, der er værd at fejre lidt ekstra, og hvor det er særligt hensigtsmæssigt at skabe en magisk atmosfære for både dig selv og dine gæster.

Måske vil du fejre vennens fødselsdag eller vedkommende, der har færdiggjort sin uddannelse? Du kan endda fejre, at det rent faktisk også blev fredag i denne uge. Uanset hvilken højtid der skal fejres, er dekorationer nødvendige for en virkelig vellykket fest. For at atmosfæren kan løftes lidt ekstra, er det effektivt, hvis disse dekorationer holdes sammen af et bestemt tema. Og hvad kunne være bedre end regnbuer - det universelle symbol på lykke og glæde? De farverige og eksklusive dekorationer i serien er et perfekt valg, og du kan opnå feststemningen med det samme, endda med en ganske lille indsats.

Vælg de festlige balloner i serien, der kan fastgøres i loftet eller på væggen, enten alene eller i grupper. Ballonerne fås med tryk eller med guldkonfetti, som giver lidt ekstra bling-bling til festen.

Du kan matche ballonerne med serpentiner i muntre farver, guirlander, fantastiske ballonbuer, flotte paptallerkner med tryk, fancy streamere samt papkrus. Selve lagkagen pynter du nemt og effektivt med en kagedekoration i form af en regnbue i flotte og farverige pastelnuancer. Når du dækker bordet med de stilfulde tallerkener og krus, skaber du ikke kun en dejlig atmosfære. Det bliver også nemt at rengøre efter gæsterne, når festlighederne er overstået. Smid dem ud med affaldet.

Når du vil have, at festen skal have et ekstra løft, kan du anvende den effektive konfettikanon, som vil få feststemningen til at toppe! Med et enkelt håndgreb fyldes luften med en farverig sky af konfetti, der svæver ned og skaber en feststemning på dansegulvet såvel som til fødselsdagssangen. Med valget af gulv til loft-regnbuer vil ingen af dine gæster kunne fremvise en sur mine.
Læs mere