Hem
> Temaer > Kollektioner > Happy Rainbow

Happy Rainbow

Det siges, at man kan finde en krukke med guld for enden af regnbuen. Måske er det sandt, måske er det løgn og latin. Vi ved dog én ting med sikkerhed: Happy Rainbow er en super sød festkollektion med flotte festprodukter, der er perfekte til en børnefødselsdag, et babyshower eller en barnedåb.

Festartiklerne er holdt i milde pastelfarver såsom lyserød, lyseblå og gul, og de er pyntet med flotte regnbuer og små, bløde hvide skyer. Eksempelvis kan du få en sød dug med Happy Rainbow-tema til borddækningen. Dugen er hvid med flotte regnbuer langs siderne. Det giver en festlig ramme for opdækningen, og samtidig beskytter den bordet mod spild og ridser. Perfekt til en fest med mange sultne børn!

Kollektionen omfatter også paptallerkener, papkrus samt servietter. I krusene kan man eksempelvis servere en velkomstdrink, og så vil det selvfølgelig også være flot at placere dem på festbordet. Engangskrus og -tallerkener sparer en masse tid og energi. Du behøver ikke at vaske op, når festen engang slutter!

Selvfølgelig findes der også festposer i Happy Rainbow-serien. Poserne er lyseblå med en regnbue og søde skyer. Poserne har ligeledes en udstanset bærehank, så det er nemt for børnene at bære dem. Fyld poserne med slik og chokolade - eller måske en lille overraskelse. Det er normalt meget værdsat. Du kan eksempelvis lægge et lille armbånd, en hoppebold eller en falsk tatovering i posen.

Og nu kommer så et vigtigt spørgsmål: Hvordan skal du uddele poserne til børnene?

En fiskedam er altid en populær aktivitet. Børnene synes, at det er så spændende at se, hvad der havner på krogen. Et andet forslag er en skattejagt, og det er især velegnet at lede efter guldet for enden af regnbuen, når temaet kaldes Happy Rainbow, ikke sandt? Lad fantasien få frit løb! Du kommer helt sikkert til at planlægge en sjov skattejagt med forskellige spor, der i sidste ende vil føre børnene direkte til skatten, som er festposerne.

Hvis du er på udkig efter en flot festpakke med søde festartikler til en børnefødselsdag, en dåb eller et babyshower, kan vi varmt anbefale Happy Rainbow.
Du kan tage et kig på produkterne og vælge det produkt, der passer bedst til festen. Du kan også med fordel matche med andre festelementer. Her hos Partyking tilbyder vi et utal af forskellige produkter. Eksempelvis kan du tilføje nogle pastelfarvede balloner, en flot guirlande i lyserød eller lyseblå eller hvorfor ikke lidt glitrende bordkonfetti i guld, der underbygger den magiske fornemmelse.

Vores mission er, at Partyking skal være din foretrukne webshop, når du har behov for festdekorationer, og derfor tilbyder vi produkter i forskellige temaer. Vi ønsker også, at det skal være super nemt at bestille dine varer.

Tag et kig på udvalget og læg de foretrukne ting i indkøbskurven. Når du har betalt, går der kun få dage, inden du modtager din vare. Favorable priser er i øvrigt altid en selvfølge hos os! Velkommen til Partyking.
Læs mere