Meny

Hudfarve

Dragter og festtøj er godt, men ofte glemmer vi noget andet, som kan tilføre præcis lige så meget som en festdragt - og det er, hvordan vi udsmykker vores ansigt. Der findes så utroligt mange måder at sminke og male ansigtet på, at det kun er din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan opnå.

Af og til rækker det med et velmalet ansigt for at tryllebinde dine omgivelser. Hos os kommer du til at finde alle de produkter, der er med til at kreere et festligt ansigt. Bare husk det grundlæggende værktøj såsom makeupsvampe og børster, der bruges til at påføre ansigtsfarven på ordentlig vis. Et ekstra par af disse redskaber - udover dem, som allerede følger med i sættet - er altid rare at have ved hånden.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af vandbaserede ansigtsfarver. De fleste er tilgængelige i en basispakke med andre farver, hvilket giver dig muligheden for at eksperimentere med forskellige kombinationer og nuancer, præcis som du har lyst til. Leder du efter noget mere overskueligt, så har vi også sminkepenne, der er nemme at bruge på huden, og hvis man virkelig ønsker at blive set, så er der ingen bedre måde at gøre det på end med UV-farve! Med et par penselstrøg på ansigt eller krop vil det ikke vare længe, før folk opdager dig på dansegulvet.
Læs mere