> Temaer > Varemærker > Indiana Jones

Indiana Jones

Det ville være synd og skam, hvis ikke denne superhelt blev æret med sit helt eget hjørne her i Partykings store familie.

Vi har samlet en masse hatte, som lige så godt kunnet have ligget på Indiana Jones' egen hattehylde samt kostumer, som man sagtens kunne forestille sig komme direkte fra hans symaskine (for en travl mand som Jones har da ikke tid til at sy i hånden).

Tænker du på at fyre en fest eller et arrangement af til ære for Indiana Jones, har vi selvfølgelig alt det boligtilbehør, som hylder den eventyrlystne arkæolog. Vi har også tilbehøret, der hjælper dig med at skabe århundredets mest mindeværdige heltefest. Vores nørdede indkøbere er dem, som holder kategorien i live og sørger for, at den bliver fyldt med nye Indiana Jones-inspirerede ting, så du altid udleve din interesse eller give den videre til andre.

Kontakt os gerne telefonisk eller via mail ved spørgsmål omkring tingene i denne kategori - vi lover at vende tilbage hurtigere end Indiana! Ingen skal forlade denne kategori uden at have fået hjælp til at forstærke sin Jones-kærlighed!
Læs mere
1 hits