Hem
30 julegaver til personen, som har alt

30 julegaver til personen, som har alt

Vi kender allesammen personen, som er lidt ekstra svær at finde en julegave til. Den omtalte person er, hvad vi i folkemunde plejer at kalde "personen, som har alt", og hvad køber man egentlig til sådan en? Vi har lavet en liste med vores mest originale, skøre og anderledes ting, der garanteret vil være en succes under juletræet. Her er 30 julegaver til personen, som har alt!

Oppusteligt Badekar

Det fineste, man kan give nogen: Muligheden for god hygiejne. I denne oppustelige balje kan der plaskes, synges og skrubbes for fuld skrue. Vand!

Holder til hovedtelefoner Rock On

Til alle rockelskerne derude! Lad ikke hovedtelefonerne ligge og flyde på gulvet – sæt kostbarhederne på denne mægtige rockhånd i stedet. Rock on!

Hvide LED-sko

Glem alt om kedelige sko, der hverken lyser eller blinker. Disse skønheder vil med garanti lyse op i decembermørket i en række forskellige farver og forvandle dig til en omvandrende natklub. Fedt!

Champion Popcornmaskinen Retro

Til vennen med storslåede biografdrømme. Filmoplevelsen starter i køkkenet, hvor sprøde popcorn tilbereder sig selv i denne megafede popcornmaskine, der popper, syder og spreder en magisk duft i hele hjemmet – nu kan filmaftenen begynde!

Duftlys Øl

Glem alt om lavendel, hindbær og cedertræ. Den nyeste trend inden for duftlys er duften af øl og intet andet – for hvem kvikker ikke op ved tanken om en skummende ale? Perfekt i hjemmebaren og forteltet!

Gigantisk Alpaka Krammedyr

Vores allerblødeste krammedyr kommer i form af en alpaka og er en glimrende sovekammerat, når sengen føles alt for stor og tom. En natlig redningsmand i nøden for både store og små!

Teskeer med dollartegn

Til vennen som elsker luksus, overdådighed og varme drikke. Tænk at røre i tekoppen med en guldbelagt ske med dollartegn øverst. Til elegante kaffestunder!

Snug Rug Hoodie

Vi kender alle typen, som sidder og skutter sig, og vedkommende kan få brug for at opgradere det gamle noprede tæppe med et luksuriøst og lunt tæppe. Hyggelig og nødvendig julegave i de kolde vintertider!

MM Roll Up Keyboard

Til musikeren, som altid er på farten. Det kan være ret så besværligt at slæbe rundt på sit gamle Steinway-flygel, når der skal spilles på landevejene – men dette keyboard ruller du nemt sammen og tager med under armen. Smart, hva'?

Speakeasy Cocktailsæt Guld

Har du en ven eller et familiemedlem, som laver helt vilde drinks? Overrask personen med et cocktailsæt i guld fra Speakeasy, der garanteret vil få en hædersplads i barskabet. Shiny!

GadgetMonster Air Hockey Spill

Alle, og her mener vi ALLE, vil hoppe rundt af glæde, hvis der ligger et hockeyspil under juletræet. Juleaften vi blive afsluttet på frisk manér med en vild omgang Air Hockey, hvor tænderne flyver og øretæver uddeles. Sjov for hele familien!

Baby Yoda Mobilholder Cable Guy

Vennegruppens Star Wars-nørd vil selvfølgelig gerne have, at Baby Yoda holder styr på telefonien, når mobilen ikke bruges. Sjov og tilpas nørdet gadget, som helt sikkert vil blive værdsat af alle stjernekrigere i galaksen!

Karaoke Disco Højtalere Bluetooth

Til din favoritsangfugl derude er det på høje tide, at du overrasker med en bærbar højtaler med integreret discolys og to mikrofoner. Måske kommer der en duet, som passer til nissegrøden?

Paraply Whiskyflaske

En gentlemans valg, når det kommer til paraply, er helt sikkert en variant, der gemmer sig i en flaske god whisky. Perfekt til lange søndagsgåture i regn og rusk!

Flamingo Badelampe

Kender du en person, som er meget træt af at bade alene? Denne kulørte spøgefugl er ypperligt badeselskab, som lyser smukt i lyserødt, når den sejler rundt blandt skum og andre badeænder!

Champion Candyflossmaskine

Det er ikke hver dag, man er i et tivoli, men nu kan du endelig give en gave, som minder om et! Hvor luksuriøst er det lige at have sin egen candyflossmaskine i køkkenet? Candyfloss – hver dag!

Champagnepistol

Til typen, som godt kan lide at gøre et stort nummer ud af sine bobler. Sæt flasken fast i champagnepistolen, og så er det bare at skyde den skummende stråle lige ind i gabet!

Emoji Golfbolde

Golf bliver sjovere med personlige bolde! I dette spøgefulde sæt får du 12 emoji-inspirerede golfbolde, du kan tage med ud på banen. Perfekt gave til personen, der spiser, sover og ånder golf!

LED Galaxy Light

Giv en person oplevelsen af en stjerneklar nat med denne superlækre LED-lampe, der på elegant vis efterligner galaksen. Fede soveværelsesoplevelser garanteres!

3D-puslespil Harry Potter Hogwarts Astronomy Tower

Til puslespils-entusiasten som føler, at almindelige puslespil ikke længere er udfordrende nok. I denne 3D-udgave oplever I Hogwarts Skole for Heksekunstner og Troldmandskab vokse frem – brik for brik! En magisk og mindeværdig stund er garanteret!

Sammenklappeligt Touchscreen LED Makeup-spejl

Et perfekt værktøj til personen, som bruger timevis med makeup-børsten i hånden. Dette smarte spejl med touchscreen og LED giver et perfekt lys, når næsen skal pudres!

The Jerrycan Bar

Et overlevelses-kit i form af en benzindunk til livsnydere. Fyld dunken med whisky, cigarer og cola, inden du tager på fisketur i vildmarken. Unik gave, som uden tvivl vil blive værdsat!

Maki Master Sushimaskine

At lave din egen sushi er sjovt, men lidt besværligt uden de rigtige redskaber. Med Maki Masters' sushimaskine medfølger både instruktioner og værktøj til rulning. California rolls på et øjeblik!

Kæmpe Bamse

Den største pakke under juletræet indeholder naturligvis jordens største krammebjørn! Denne bamse fortjener din allermest krammende kammerat, der ikke kan få nok af teddybjørne!

Floating Golf

Tid til at øve det perfekte slag over vandforhindringen uden at behøve dumme sig på golfbanen. Med Floating Golf kan du forære muligheden for i ro og mag at træne ved nærmeste vandkant, uden at nogen griner dig op i ansigtet – og det er ingen dårlig gave!

GadgetMonster Lazy Neck Mobilholder

Kender du en, der har næsen fastklistret til mobilen, og som har brug for en pause, så skuldrene ikke går af led? Så er GadgetMasters mobilholder Lazy Neck en perfekt gave, der både er smart og skånsom!

Selvrørende Krus

Hvem orker at røre med en ske i 2022? Vi lever i elektrificerede tider, og det mærkes tydeligt på dette selvrørende krus, der blander O’boy med et snuptag. En glimrende gadget til morgenmadselskeren!

Snow Tube Cheeseburger

Din bedste ven har måske allerede alt, men sandsynligvis ikke muligheden for at kaste sig ned ad kælkebakken på en forstørret cheeseburger! Et must for den, som elsker fart, vind i håret og double quarter pounder!

Stok med lommelærke og ringeklokke

Til vennegruppens alderspræsident, som desværre har passeret de 30 og ikke længere kan bevæge sig ved egen hjælp, har vi en stok, der er skånsom for både knæ og gane – stokken har nemlig integreret lommelærke! Fik vi nævnt, at stokken også er udstyret med ringeklokke? Perfekt til at ringe af uopdragne og støjende unge mennesker!

Cool-Well Kølebrønd

Hvor tit får man sin egen brønd i gave? Ikke særlig tit, så Cool-Wells kølebrønd, der kan nedgraves, vil helt sikkert vække begejstring hos personen, som gerne vil køle sine drikkevarer ned uden el til sommer – men den fungerer selvfølgelig lige så godt i den nærmeste snedrive!

Stadig ikke overbevist?

Tjek resten af sortimentet ud – over 25.000 potentielle julegaver venter på dig!