Hem
Dette er slikket, der skal i påskeægget 2023

Dette er slikket, der skal i påskeægget 2023

Har du nået at sende din ønskeseddel til påskeharen? Hvis du vil være sikker på at få det perfekte påskeæg, bør du naturligvis også vide, hvilket slik der fungerer, og hvad der er et no-go inden for skallens pastelfarvede vægge. Vi har lavet en liste med masser af de lækre ting, som du med stor sandsynlighed vil elske at putte i påskeægget anno 2023!

Slik

Ja, selvfølgelig skal der slik til. Og gerne bunker af det! Påskelækkerier som chokoladeharer i net, Nannas plettede nougatæg og Kinder Maxi Surprise skaber en dejlig symbiose med lækre smage! Eller hvorfor ikke forkæle dig selv med et luksuriøst Fabergé-æg fyldt med magiske overraskelser? I påsken 2023 sparer vi bestemt ikke på godbidderne!

Økonomipakke med slik

Når du først har sat tænderne i slikket, vil mere have mere - og så skal du til at tænke i økonomipakker! ENORME store pakker proppet med Marabou, Plopp og Daim, som du ellers kun kan finde i diverse forlystelsesparker. En skøn overraskelse fra påskeharen - og takket være de større pakker bliver det også noget nemmere at finde påskeharens særlige gave! Vælger du Kex Chokolade, Sportlunch eller Tutti Frutti?

Supersalt slik

Hvis sød konfekt ikke lige er dig, er du sikkert mere til lækker lakrids! Forkæl dig selv med mængder af sukker-lækkerier af høj kvalitet fra Haupts Lakrids kreative hånd. Her finder du klassiske Svenskjävlar, men også sjove ting som Fettisdagsbollar, Yu zuck og A thing for gingers. Når det drejer sig om lakrids, bliver det næppe mere spændende!

Og endnu mere slik

Påskeharen har været et smut i USA, hvor han har indkøbt forskellige lækkerier til årets påskeæg. Glæd dig til spændende lækkerier som eksempelvis Sour Patch Kids, Pop Boom og farverige Skittles, før du febrilsk rækker ud efter KitKat Chunky Peanut Butter og slutter af med et lille slikkræmmerhus. Undervurdér aldrig en amerikansk godbid!

Snacks

Efter alt det søde begynder kroppen normalt at skrige efter salt - og så må vi ellers bare håbe, at påskeharen har været generøs nok til at proppe endnu et æg med snacks! Krydrede Doritos, lækre Oreo popcorn og varme Pringles er præcis, hvad kroppen higer efter, når alt slikket er væk. Prøv vores Crunchy Cheetos eller cheddar-popcorn fra Sundlings - knitrende smage på pose!

Voksenæg

Ups, dette æg havde vist et flydende indhold. Men hvad gør dét? En fantastisk overraskelse for dig, der er lidt ældre og foretrækker at forvandle din bag-in-box til et påskeæg. God påske!