Hem
Her er slikket, du vil have i påskeægget!

Her er slikket, du vil have i påskeægget!

Hver påske spiser vi nordboere slik til en værdi, der svarer til et mindre lands BNP. Sødt, surt, skum, salt - Der er ingen grænser for, hvor store mængder sukker vi kan indtage, mens vi maler æg og laver gækkebreve. Ifølge rygterne, er påskeharen allerede nu begyndt at tage imod ønskesedler, så grib den nærmeste blyant for at skrive dine ønsker ned - her er slikket, du vil have i påskeægget i år!

Gigantisk Chokoladepåskehare

34 cm høj og 500 gram tung - lad os præsentere Nordens største chokoladehare! Blandingen af mælkechokolade, mørk chokolade og hvid chokolade gør denne gyldenbrune hare til en rigtig sværvægter i chokoladedyreriget og et must i påskeægget!

Haupt Lakrits Svenskjävlar!

Slikket, der bedst repræsenterer Sverige: Svenskjävlar!. Det er mørkt og pokkers salt – men også en oplevelse ud over det sædvanlige! Verdens mest salte lakrids med salmiakcreme – tør du prøve?

Gigantisk Tutti Frutti

Størst, bedst og lækrest - sig hej til vores kæmpepakke Tutti Frutti, der indeholder hele 2,4 kg slik. Med så mange godter kan du forsyne hele nabolaget med påskeæg og vil ret hurtigt blive kåret som kvarterets sødeste påskekone (eller -mand)!

Baileys Chokoladeæg Strawberry

Det er ikke kun børn, der er vilde med slik, det er lækkersultne voksne også. Den eneste forskel er, at de søde sager antager en lidt mere moden karakter med alderen, så hvis Kajkager eller Kinderæg ikke lige er noget for dig længere, vil vi slå et slag for chokoladeægget fra Baileys. Det indeholder hvid chokolade og frysetørrede jordbær, der får smagsløgene til at skråle af lykke!

Trolli Spejlæg

Vi fortsætter selvfølgelig på æggesporet. En hel flok færdigstegte æg, der både sparer tid og energi, når du og din familie skal nyde en rigtig påskefrokost. Det bedste ved os hos Partyking er, at vi godt kan lide slik i store mængder, så her byder vi på 1 HELT KILO Trolli Spejlæg til dig og dine sukkersultne pårørende.

Sure Dødningehoveder Skum Hindbær/Citron

Det er godt med variation, og et rigtig lækkert påskeæg skal naturligvis byde på mange forskellige smagsvarianter. I denne store bøtte får du mere end rigeligt af de sure dødningehoveder, og den lækre smag af citronhindbær vil være en fryd for ganen, som elsker det syrlige og sure!

Gigantisk Slikrotte

Forestil dig at åbne påskeægget og finde en kæmpestor og i allerhøjeste grad nedtrykt slikrotte – sikke en drøm! Denne gnaver er så stor, at den kan lægges på et sølvfad og skæres med en kagekniv, så nu er det bare at invitere hele den pukkelryggede familie til en fantastisk geléfest.

Mega-Lolly Slikkepind

Slikkepinden for dig med stor trang til søde sager! Bare rolig, du behøver ikke have en mund af enorme proportioner for at nyde denne lækre frugtsmagende slikkepind. Inde i den store slikkepind gemmer der sig nemlig flere mindre slikkepinde af mere normal størrelse!

Harry Potter Chokolade Tryllestav

Selv troldmænd og hekse fortjener noget lækkert, når de er lækkersultne ved påsketid, og hvad er så bedre end en tryllestav i ægte chokolade? Dette slik vil med garanti få alle Harry Potter-fans derude til at juble af glæde - og det leveres desuden i en flot gaveæske!