Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

Intex Oppustelig Motorcykel Badelegetøj

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
399 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Ikke engang på feriedagene kan du give slip på din hobby. Motorcykler! Inden du søger hjælp til din "usunde motorcykelafhængighed" synes vi, at du bør unde dig selv et motorcykelrelateret svømmelegetøj! Nu kan du nemlig glide rundt på en næsten ægte Harley, mens du bader. Velegnet til børn såvel som motorcykelinteresserede voksne.

Dette er et sjovt badelegetøj, der forestiller en motorcykel. Badelegetøjet flyder på vand, og det er nemt at pumpe det op ved hjælp af en håndpumpe eller en batteridreven luftpumpe. Madrassen er ikke pustet op ved levering og måler 180 x 94 x 71 cm. Motorcyklen passer både til børn og voksne. Anbefalet alder: Fra 3 år.

  • Materiale: PVC.
  • Mål: 180 x 94 x 71 cm.
  • Antal: 1-pak.
  • Med håndtag på hver side af styret.
  • Inkl. 1 x reparationssæt.
  • Alder: Fra 3 år.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen64966 eller du kan uploade dem manuelt.
castle