Til toppen
Startside > Udklædning > Udklædningstøj > Børnekostumer > Jesus med Tørklæde Barn Udklædningsdragt
Vis større billede

Jesus med Tørklæde Barn Udklædningsdragt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 18320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
229 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Når udklædningsfesten venter rundt om hjørnet, er det normalt, at man vil klæde sig ud til de gamle, gode berømtheder og figurer, men i år er det endelig tid for dig at tænke lidt uden for boksen og omvandle dig selv til et godt, gammelt hit. Sæt håret op, tag det falske skæg på og ifør dig denne lækre udklædningsdragt, så er du pludseligt the one and only Jesus.

Jesus med Tørklæde Barn Udklædningsdragt indkluderer en behagelig og beige helkropsdragt med hvidt taljebånd samt et rødt sjal at have på hovedet. Vær opmærksom på, at skæg, paryk og sandaler ikke er inkluderet, så sørg for at supplere din udklædningsdragt med en ægte jesusparyk og skæg for det bedst mulige resultat! 

Materiale: 100 % polyester. 

Fås i størrelserne Medium, Large og X-Large. 

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen48059 eller du kan uploade dem manuelt.
castle