tomtedrakt-gammaldags1-1
Kundebillede
kb-tomtedrakt-gammaldags1-3
Et af børnene ser et blinkende lys suse forbi i sneen uden for vinduet. Hvad er det? Alle børnene samles rundt om vinduet og trykker næserne mod ruden for at nærstudere synet. En skygge rører på sig, og en stor figur kommer til syne omkring hjørnet. Hvad er det, der foregår?
Pludselig går døren op, og en stor, rødklædt mand med et stort hvidt skæg kommer ind i huset. "Ho, ho, ho! Er der nogle artige børn her?"

Julemandsdragten inkluderer en rød jakke med hvid kunstig pels og smukke broderinger, et par matchende røde bukser, et sort bælte med guldspænde og smukke broderinger, sorte støvleskaft med fine broderier, sorte skoovertræk, og selvfølgelig medfølger der også en passende rød nissehue med hvid kunstig pels.
Dette er en klassisk julemandsdragt i et plyslignende stof med smukke broderinger og detaljer, som bevirker, at dragten bliver alt det, som børnene vil forbinde med en traditionel jul. En velklædt, venlig og gammel mand med et langt hvidt skæg. Briller, skæg, klokke, handsker og sko følger desværre ikke med denne vare. Tilkøb derfor disse dele, så du skaber en fuldendt juleaften for hele familien.

One size (voksenstørrelse).

Størrelsesguide

Bedømmelse

18

Spørgsmål & svar

0

Kundebilleder

1

Tags