tartbild-minions-75166-1
tartbild-minions-75166-2

Kagebillede Minions

39 kr

art.nr 75166-1

Bello! Me want banana!

Elsker fødselsdagsbarnet de søde Minions? Så har vi det perfekte kagebillede med et superskønt Minion-motiv! En sjov og legende dekoration, der garanteret bliver en succes.   

Her får du et kagebillede, der måler ca. 20 cm i diameter og som rækker til en kage på 8-12 stykker. Det er meget let at skabe en flot kage ved hjælp af et kagebillede. Start med at fugte kagebilledet forsigtigt med vand eller gelatine, for derefter at placere kageoblaten ovenpå din kage. Nu er du klar til at servere den for fødselsdagsgæsterne! 

>> Klik her for at læse hvordan du monterer kagebilledet på din kage!

Ingredienser: Kartoffelstivelse, vand, olivenolie, maltodextrin, farvestoffer: E102, E122, E133, E151. Stofferne E102, E122 kan have en negativ effekt på børns koncentration. Bør opbevares køligt og tørt. Fremstillet i Spanien. Billedet er trykt med spiseligt blæk på en spiselig oblat, der er glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker. 

Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, med mindre andet er angivet. 

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

5

Spørgsmål & svar

0

Tags