tartbild-trolls-74945-1
tartbild-trolls-74945-2

Kagebillede Trolls

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

39 kr

art.nr 74945-1
De små trolde er de lykkeligste skabninger i verden, hvorfor de ulykkelige bjerge vil spise troldene en gang om året! Nu kan du også smage på troldene ved at pynte kagen til børnefødselsdagen med dette flotte kagebillede! Alle de små gæster til børnefødselsdagsfesten vil helt sikkert sætte pris på det!

Her får du et flot kagebillede, der måler ca. 20 cm i diameter, og der er dermed nok til 8-12 personer. Det er meget nemt at lave en flot kage ved hjælp af et kagebillede. Begynd med forsigtigt at fugte kagebilledet med vand eller gelatine, og fastgør derefter kagebilledet oven på din kage. Nu er du klar til at servere den festlige kage for alle fødselsdagsgæsterne!

Ingredienser: Kartoffelstivelse, vand, olivenolie, maltodextrin, farvestoffer: E102, E133, E151. E102 og E122: Kan have en negativ indvirkning på børns koncentrationsevne. Bør opbevares et køligt og tørt sted. Produceret i Spanien. Billedet er trykt med spiseligt blæk på en spiselig oblat, der er glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker.

Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Ved spørgsmål bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, hvis intet andet oplyses.

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags