Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Klovnedragter

Klovne lader til at inddele folk i to lejre: Der er dem, som elsker klovne, og dem, som nærmest er manisk bange for klovne og løber, så snart de ser skyggen af en rød næse. Her hos Partyking elsker vi selvfølgelig klovne i alle afskygninger, og hos os kan du finde både søde og skræmmende klovnedragter.

Traditionen byder, at klovnen bærer en rød næse og kraftig sminke, naturligvis efterfulgt af et stort smil. Klovnen er en vild laban, som driller og laver ballade, en klodsmajor, som falder og får publikum til at grine. Øv dig i at falde på halen for det må du klare på egen hånd, men vi hjælper dig gerne med parykker, store farverige klovnebukser og al den sminke, du behøver for at skabe det perfekte klovnelook. Visse af vores kostumer er komplette, men vi tilbyder også løsdele, så du kan skabe dit eget personlige kostume.

Klovne findes også i en sort-hvid variant med mindre sminke og den klassiske Harlekindragt. Dette klovnekostume kan med fordel kombineres med pantomime - begynd allerede at øve dig i dag!

Filter

Viser 70 produkter
castle