Konfettirør

Det er ikke kun til runde fødselsdage, man kan holde stor fest. Hvad end der er tale om en fødselsdag, nationaldag, studentergilde eller måske nytår, har du brug for nogle fede konfettirør. Her finder du konfettirør, der sender et virvar af farver, konfetti og rosenblade afsted.

Skal der være babyshower? Overrask dine gæster ved at affyre et konfettirør med enten lyserød eller blå konfetti. Forventningerne kommer til at være tårnhøje! Alt afhængigt af hvad der skal fejres, kan vi tilbyde alverdens forskellige konfettirør. Hvis du vil fri til din partner, kan du passende affyre en regn af rosenblade. Skal du derimod fejre præsidentvalget, kan du i stedet vælge et konfettirør, der affyrer små amerikanske flag.

Foruden konfetti- og blomsterkanoner har vi også sjove T-shirt-kanoner, der er et perfekt valg, når du skal affyre T-shirts. Vil du tage fusen på vennerne? Så kan vi varmt anbefale vores ”High Five”-håndkonfettirør, der sættes fast i hånden og sprøjter konfetti ud, når du giver en high five.
Læs mere