Til toppen
Vis større billede

Kosak Damekostume

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
299 kr 399 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Hvem vil leve som en slave? I hvert fald ikke kosakkerne! Tag denne førsteklasses dragt på og forvandl dig til en frihedselskende kosak på et splitsekund. Dragten er fremstillet af blødt plys og har en masse fine detaljer. Det er allerflottest, hvis du bærer den sammen med en kosakhat og et par støvler.

Kostumet inkluderer en jakke og et par bukser. Jakken er af en halvlang model og er fremstillet af rødt plys med sorte, pelslignende partier ved ærmeenderne, længst nede samt på skuldrene. Den lukkes foran ved hjælp af en lynlås og 3 sorte spænder, der også fungerer som dekorationer. På skuldrene og under spænderne sidder der dekorative bånd i sort og guld. Bukserne er fremstillet af et sort og fint materiale, ligesom de har elastik i taljen, der sikrer en god pasform. De er trekvart-lange og er puffede forneden og ser desuden superflotte ud i kombination med støvler. I buksebenene sidder der også elastikbånd, så bukserne forbliver puffede. Hat, øreringe og støvler indgår ikke. Supplér gerne med lignende dele for et udseende som på billedet.

Fås i størrelserne: Small, Medium og Large.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen33425 eller du kan uploade dem manuelt.
castle