Til toppen
Startsida > Mad & Drikke > Kosttilskud >
Vis hele beskrivelsen

Kosttilskud

Kosttilskud er en god ting, hvis man f.eks. træner. Du kan naturligvis også blot have brug for et ekstra tilskud af bl.a. vitaminer og mineraler. De kan hjælpe dig med at få en velbalanceret kost, og du kan endda opnå træningsresultater på en nemmere måde, eftersom kosttilskuddet eksempelvis kan indeholde proteiner, der kan hjælpe dig, som træner aktivt.

Proteintilskud findes både som pulver, drikke og barer. Det er blevet mere populært med kosttilskud af forskellig slags, og mange af dem, som træner, tager netop kosttilskud for at få den rette type næring enten før, under eller efter træning. Formålet med kosttilskud er at supplere og ikke erstatte maden, hvilket er en vigtig pointe. Kosttilskud fås til forskellige formål - f.eks. for at give et øget indtag af mineraler, vitaminer og proteiner, så præstationsevnen øges, og man får mere energi.

Du finder vores forskellige kosttilskud i denne kategori. Her har vi samlet alle vores forskellige former for kosttilskud, som du kan få leveret efter få klik med musen. Vi tilbyder en hurtig levering og et bredt udvalg til de bedste priser.

Filter

Viser 9 produkter

castle