Til toppen
Vis større billede

Kryolan Aquacolor UV

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 5520
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
69 kr 119 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Er du ude efter den der lille ekstra effekt til UV-festen? At skille sig ud i mængden er lettere sagt end gjort, når der er mange andre, som vil sminke sig, så de lyser i skinnet fra UV-lyset. Men kom velforberedt til festen med Kryolans Aqua Day Glow UV-sminke og chokér alle og enhver på dansegulvet!

Kryolan Aquacolor UV indeholder 50% pigment, hvilket bevirker, at den opleves som UV-aktiveret, altså lysende i almindeligt dagslys. Denne vandbaserede farve fås i seks hotte farver, som alle giver en helt magisk effekt, både i dagslys og under UV-lampen. Fås i farverne: Lyserød, lilla, guld, blå, orange og grøn. Alle Kryolans produkter er at finde på PETA's lister over kosmetik, som ikke er testet på dyr.

Indeholder 8 ml.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Susanne for 1 måned siden
    (Kunden har ikke givet en kommentar )
    0 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen30828 eller du kan uploade dem manuelt.
castle