Meny

Latex på Tube

25 kr

Vælg variant:

 • Eve
  for 11 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Carina
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Blev väldigt besviken på den här produkten. Den är vit och inte genomskinlig vilket latexarna jag använt förut varit. Tyvärr står det inte på. Detta gör att det blir väldigt svårt att sminka såreffekter, eftersom man först måste försöka sminka fram sin egen hudton för att täcka latexen, innan man kan fortsätta. Detta är särskilt värdelöst om man lagt på grundsminkning under, för att det ska smälta ihop på ett bra sätt. Konsistensmässigt och hanteringsmässigt är det ok. Därför får produkten en tvåa och inte en etta som jag först tänkt.
  12 af 12 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Regina
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Svårt att sminka över latexet men är roligt att arbeta med
  6 af 6 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Jo, du ved den der enorme finne, din ven havde i panden til halloween? Fake. Og kødsåret på kinden, som din far ikke brød sig om? Også fake. Mormor, som altid klager over de kødagtige og ildelugtende liggesår, som optager større dele af hendes ryg... fake, fake, fake.

Flydende Latex Make Up er et smart og enkelt værktøj til dig, som vil have det superseje og virkningsfulde look med sår, skavanker og andre spændende detaljer i din halloween-makeup. Kombinér latex med eksempelvis bomuld for at få en ujævn effekt. Visse personer er allergiske over for latex, og derfor bør du teste en lille smule i din armhule i nogle minutter for at se, om du får nogen form for allergisk reaktion. Får du det, bør du straks fjerne latex'en fra huden og spørge en læge til råds.

Ingredienser: 30% vand, 70% gummi. Mængde: 29,5 ml.